Известие
Collapse
No announcement yet.
Разлепен волан
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениесваляш еърбега и лепиш с лепило за текстил кожа и пластмаса(за обувки). момент имат такова. става и с прома. с такива лепила трябва да намажеш двете части, да изчакаш определеното време и чак тогава да ги притиснеш една в друга.
Comment
-
Нищо няма да махаш. На моя волан ги залепих с моментно лепило на Хенкел - гел. Издърпах разлепеното още малко, намазах с лепилото един пояс с ширина 1-2 см, държах притиснато известно време и вече 3 годинии си стои залепено.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеОтзад има два винта с вътрешен шестограм 5(май беше).....най-добре си свали клемите на акумулатора,щом ще ти е за пръв път....
Тъкмо ще използвам случая да ресетна компа.
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеНищо няма да махаш. На моя волан ги залепих с моментно лепило на Хенкел - гел. Издърпах разлепеното още малко, намазах с лепилото един пояс с ширина 1-2 см, държах притиснато известно време и вече 3 годинии си стои залепено.
Comment
-
Първоначално публикувано от slaf4u Покажи съобщениеA основата каква е? На мен ми се стори, че е нещо подобно на твърд дунапрен или нещо подобно - поресто. Сещаш ли се точно за модела на лепилото, че Хенкел имат над 10 вида моментни и поне 3 от тях са гелове...?
Предполагам, че всяко друго моментно ще стане. Не помня да съм виждал дунапрен? Помня, че си играх да го притискам доста време, защото гела сякаш съхне по-бавно.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениезадължително откачаш клемите на акумулатора. ако не го направиш, като откачиш буксата на еърбега ще запише грешка. винтовете би трябвало да са 3. може и да бъркам.
Винтовете са два за шестогран 5-ца и са с лек наклон.
Първоначално публикувано от slaf4u Покажи съобщениеA основата каква е? На мен ми се стори, че е нещо подобно на твърд дунапрен или нещо подобно - поресто. Сещаш ли се точно за модела на лепилото, че Хенкел имат над 10 вида моментни и поне 3 от тях са гелове...?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Мисията е изпълнена - лепилце на Хенкел и се случиха нещата без разглобяване на волана.
Благодарско на колегата rossenvn.
Това е лепилцето (синьото) което ползвах:
http://www.allegro-bg.com/pic/produc...ngle-RO-BG.jpg
Намазах обилно на зиг-заг там където ляга кожата като внимавах да не излезе над кожата, натисках като идиот 2 минутки да съм сигурен, че е хванало и така..Last edited by slaf4u; d.m.y г., 16:17.
Comment
Comment